A Jobbik Magyarországért Mozgalom Törökbálinti Alapszervezete azért hozta létre ezt a blogot, hogy megismertesse a Jobbik társadalom-, szociálpolitikai meggyőződését, hogy hitet adjon a politikából kiábrándult embereknek. Egyfajta mankót, támaszkodót szeretnénk azok számára biztosítani, akik minden reményüket elvesztették, és azt hiszik, hogy ebben az országban Mi már nem érezhetjük jól magunkat. A blog szeretné összehozni a hasonló gondolkodású embereket nemre, korra, vallásra, etnikumra való tekintet nélkül. Ezen kívül a blogon olvasni valót és szabadidős tevékenységeket, programokat,ünnepségeket is hirdetni fogunk. Szép napot és Szebb Jövőt Mindenkinek!

Sándor Áron

Sándor Áron
A Törökbálinti Jobbik Alapszervezetének vezetője

Blogarchívum

2012. január 11., szerda

Mi lesz a magánvagyonokkal? - A hét kérdése

Ismeretes, hogy Magyarország nagyon közel jár ahhoz, hogy ugyanazt élje át, mint a görögök. Szinte szóról-szóra ugyanazok a jelek mutatkoznak nálunk is. Sorozatos leminősítések, csődközeli állapot, szegénység, infláció, a munkabérek és nyugdíjak reálértékének csökkenése, EU-s vádaskodások, IMF tárgyalások. A médiában felröppent a hír, hogy a Fidesz zárolni akarja az összes magán bankszámlát, de olyan is, mely szerint csak két millió forint feletti összegnél. Mások szerint ez vagy az MSZP, LMP, vagy a Gyurcsány vezette DK mesterkedése, annak érdekében hogy a hőn áhított hatalmat megszerezze, akár annak az árán is, hogy számos honfitársát teszi tönkre, csődbe taszítja az országot. Mi kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére is! Ön mit gondol? Várjuk a kommenteket!

3 megjegyzés:

  1. Ti hisztek ezeknek az SZDSZ és MSZP által terjesztett rémhíreknek? Mert Én nem, én fideszes vagyok! Ez szabadköműves öszkevesülés az ország ellen, mivel ellenálltak a követleséknek! Ma azoknak a malmára hajtják a vizet, azok akik csak gucsmolni és kritzlnái tudnak! Akik az ország vesztét akarják!
    Steinber Rózsa

    VálaszTörlés
  2. Kedves Rózsa!
    Feddő szavaidat értem, részben talán igazad is van. De ilyen felfuvalkodott, bunkó vezetése az országnak még nem volt!
    Azzal is tisztában vagyok, hogy egyben kell az utóbbi "demokratikus" időszakot szemlélni, és eszerint levonni a következtetéseket!
    Ez az egész szélhámosság, ami itt folyik, azért van, hogy naponta etessék a jó népet valami ökörséggel, s ha már eléggé hülyék lettek, a hatalom arra terelhesse Őket, amerre akarja! 1996-ban Én is beléptem a Fideszbe, mert azt hittem, hogy nemzeti. Menet közben azonban megvilágosodtam, hogy az a csapat is ugyanolyan tróger, népbutító és hogy ugyanazt a gazdát szolgálja!
    Hogy álláspontomat részletesen kifejtsem, kb. 3 óra kellene, de a lényeg az, hogy a háttér-hatalom - vagy nevezd, aminek akarod - a saját bérenceit is ugyanúgy átveri, soztja a pénzt a miénkből, a kis lóti-futik pedig látják ugyan ezt, de kussolnak!Némi csalással kormányra emelték a tolvaj kommunistákat, majd ott hagyták őket hatalmon, hogy felelőtlen, esztelen döntéseikkel, lopásaikkal kifolyjon egy csomó vére megint a magyaroknak! A sok butának pedig a szájába adták, hogy legyen 2/3-a a Fidesznek. Meg is lett! Mert az jó! Még programot sem írtak. Minek az? Majd ír helyettük a naiv Jobbik, ők meg bemenetelnek az ominózus 2/3-al! Hogy ez a 2/3 igaz-e, azt persze senki nem ellenőrizte! Gyorsan meghozták a kinti elvárásoknak megfelelő 2/3-os törvényeket, amik a zsidó tőke további uralmát segítik, most már kész a mag-ágy az örökös rabszolgasághoz, csak bele kell omolni! Az Én szememben ennél jobb az is, ha bármi más van! Jó, mondhatod, hogy Én is népbutító szemét vagyok. De hátha az átlagnak használna végre a sokk-terápia?! Mi egy összeomlás? Két év alatt ki lehet mászni a nullára, onnan pedig már felfelé vezet az út! Én eddig legalább 8 megszorítást éltem át! De minek? Most is nyakig vagyunk a szarban és még lötyögtetik is!
    Jól mondja a magáét ez a Soros Gyuri pénzén kikupálódott Orbán gyerek, meg szépen is; szabadság, önállóság, saját bank! De mégsem ezt teszi! Ezek a szólamok a parasztvakítás részei! Csettint a buta nép; - Ej! Ő a Mi emberünk!
    Emlékezzünk 1933-ra! A zsidók blokád alá vonták Németországot! Válasz lépés; Hitlerék zárolták a vagyonokat és nem fizették vissza a hiteleket! Öt év alatt teljesen rendbe jöttek gazdaságilag és sajnos megtámadták a világot. Rendben. A németek 60 milliós nép, mi meg csak 10 millióan vagyunk! De ha így folytatjuk, akkor nagyon hamar csak annyian leszünk, amit 20 éve a budapesti főrabbi vizionált; "Magyarból bőven elég 4 millió is, akik vénségünkre kihordják alólunk az ágytálakat!" Azért kellett ide az új alkotmány, nehogy egy valódi nemzeti erőnek eszébe jusson az esetleges kormányváltásnál, a Szent Korona Alkotmány visszahozása, mert akkor a lényeghez, a magyar földhöz nem lehet hozzájutni nekik. Röviden elmondanám, hogy az Én szemembe egy liberális vagy kommunista nem tud vakítóport szórni, de egy dörzsölt zsidó is nehezen!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon igaza van Bajszinak. Talán csak abban nem értenék egyet, hogy; ennél bármi más is jobb. Remélem a bármi más alatt nem Gyurcsányt, az MSZP-t, vagy Schifferéket értetted? Mert ha igen, ezt a mondatodat elítélem! Inkább váltsa őket a jobbik, azaz a Jobbik!

    VálaszTörlés

Ha véleményed, kérdésed van, nyugodtan írj nekünk, de az Interneten élő általános szabályzat szerint kérjük, hogy kerüld az obszcén és durva kifejezések használatát.