A Jobbik Magyarországért Mozgalom Törökbálinti Alapszervezete azért hozta létre ezt a blogot, hogy megismertesse a Jobbik társadalom-, szociálpolitikai meggyőződését, hogy hitet adjon a politikából kiábrándult embereknek. Egyfajta mankót, támaszkodót szeretnénk azok számára biztosítani, akik minden reményüket elvesztették, és azt hiszik, hogy ebben az országban Mi már nem érezhetjük jól magunkat. A blog szeretné összehozni a hasonló gondolkodású embereket nemre, korra, vallásra, etnikumra való tekintet nélkül. Ezen kívül a blogon olvasni valót és szabadidős tevékenységeket, programokat,ünnepségeket is hirdetni fogunk. Szép napot és Szebb Jövőt Mindenkinek!

Sándor Áron

Sándor Áron
A Törökbálinti Jobbik Alapszervezetének vezetője

Blogarchívum

2012. január 8., vasárnap

Világvége és Nibiru legendái (olvasói levél)

Egy-két év óta halljuk, hogy ez a mostani a 2012-es év az amikor a világ vége beköszönt, mindennek vége, áradások, földrengések, brutális felmelegedés, brutális lehűlés és más hasonlók következnek!
A mayák tényleg igaz, hogy 2012-ig írták a naptárukat, de mikor hagyták abba az írását? Jó régen, évszázadokkal ezelőtt.
Mi a jóslatok alapja?  Hát a csillagászati ismeretek! Naná, hogy vége lesz egy-egy ciklusnak! Szegény megtépázott Föld forog a tengelye körül! Egy fordulat az egy nap! Maga a tengely ferde  23,5 fokban ezért egy kúp palást mentén haladva, és lassan körbe járva jó közelítéssel 26 000 év alatt ölel fel egy földi évet! Elosztva 12,5 fokkal egy földi hónap azaz 2160 év! Ezeket a "hónapokat" ugyan úgy jelölték csillagképek szerint is a "régiek " mint a naptári hónapokat manapság, hiszen a legtöbb „gagyi” újságban a horoszkópnak nevezett népbutítás benne van!
Krisztus születése előtt volt a Kos , most a  Halak, egy-egy ilyen hónap 2160 évig tart jó közelítéssel!
Ezeket a precíz csillagászati számokat eleink pontosan ismerték! Babilonban, Egyiptomban, Indiában, az amerikai földrész magas kultúrái, csak mi nem tudjuk már, mert óriási az információ özön, csak azt mondják, sőt sulykolják, hogy itt a világ vége mert a Mayák megírták! Nos igen! Egy világhónap most fog lejárni, a Halak, és megy a világ tovább, ha csak a Föld meg nem áll! Közben a sarkcsillag helye változik, még ha fele olyan lassan is (pl. Zeusz idejében a Sárkány  Alfa Drakonis  csillaga mutatta északot, manapság pedig a Kisgöncölben a fényes sarkcsillag.) A polaris helye - pont a kivetített távolságok miatt - egy földév alatt hatszor változik, 4320 évente. Vagy már ne keverjem az agyakat? A Sárkány csillag polárisa előtt, a szkíta-hun-magyar mondák keletkezése idején a Szarvas-nyomdoka csillagképben volt, hogy ne is asszociáljak a Csodaszarvas legendára!
Még annyit ha már csillagászat, érdemes Martos Veronika könyvét elolvasni a summér teremtés mítosztról, mert érthetően és jól leírja az 5-6 ezer éves forrást; hogy micsoda Nibiru? Hogyan kerül a világvége a kitalációba? Miként keletkezett és hogyan vált kettős csillaggá a naprendszer?
Összefoglalva: itt a ciklus vége, lehet hogy 2012-ben (ha a nulladik év Krisztus születése), akkor 2160-ban, de ez csillagászati jelenség. De hátha az annyira vágyott társadalmi változás is bekövetkezik! Na, ki hal meg utoljára?
Bajszi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha véleményed, kérdésed van, nyugodtan írj nekünk, de az Interneten élő általános szabályzat szerint kérjük, hogy kerüld az obszcén és durva kifejezések használatát.