A Jobbik Magyarországért Mozgalom Törökbálinti Alapszervezete azért hozta létre ezt a blogot, hogy megismertesse a Jobbik társadalom-, szociálpolitikai meggyőződését, hogy hitet adjon a politikából kiábrándult embereknek. Egyfajta mankót, támaszkodót szeretnénk azok számára biztosítani, akik minden reményüket elvesztették, és azt hiszik, hogy ebben az országban Mi már nem érezhetjük jól magunkat. A blog szeretné összehozni a hasonló gondolkodású embereket nemre, korra, vallásra, etnikumra való tekintet nélkül. Ezen kívül a blogon olvasni valót és szabadidős tevékenységeket, programokat,ünnepségeket is hirdetni fogunk. Szép napot és Szebb Jövőt Mindenkinek!

Sándor Áron

Sándor Áron
A Törökbálinti Jobbik Alapszervezetének vezetője

Blogarchívum

2012. január 11., szerda

Mihez van joga az IMF-nek?

Íme néhány magyar törvény, mely kies hazánkban szinte zöld utat biztosít az IMF-nek.

"Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján, az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).
A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon.
A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető semmiféle hivatal részére Magyarországon.
A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése  mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban. 
A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon.
A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon."
forrás: ZS.N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha véleményed, kérdésed van, nyugodtan írj nekünk, de az Interneten élő általános szabályzat szerint kérjük, hogy kerüld az obszcén és durva kifejezések használatát.