A Jobbik Magyarországért Mozgalom Törökbálinti Alapszervezete azért hozta létre ezt a blogot, hogy megismertesse a Jobbik társadalom-, szociálpolitikai meggyőződését, hogy hitet adjon a politikából kiábrándult embereknek. Egyfajta mankót, támaszkodót szeretnénk azok számára biztosítani, akik minden reményüket elvesztették, és azt hiszik, hogy ebben az országban Mi már nem érezhetjük jól magunkat. A blog szeretné összehozni a hasonló gondolkodású embereket nemre, korra, vallásra, etnikumra való tekintet nélkül. Ezen kívül a blogon olvasni valót és szabadidős tevékenységeket, programokat,ünnepségeket is hirdetni fogunk. Szép napot és Szebb Jövőt Mindenkinek!

Sándor Áron

Sándor Áron
A Törökbálinti Jobbik Alapszervezetének vezetője

Blogarchívum

2014. május 26., hétfő

Néhány mondat az EP-választással kapcsolatban

Kedves Jobbikos Szimpatizánsok és Aktivisták!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy eljött szavazni, és voksát a Jobbik Magyarországért Mozgalom jelöltjeire adta le.
 
Bár az EP-választásokon való részvételi arány igencsak csekélynek volt mondható, a Jobbikkal szimpatizálók voksából egyértelműen kiderült, hogy felismerik Morvai Krisztina munkájának jelentőségét, és hiszik, hogy Krisztinának igenis helye van az Európai Parlamentben, hogy bíznak benne, és azt akarják, továbbra is olyan vehemenciával képviselje a magyar emberek érdekeit Brüsszelben, mint ahogyan azt eddig is tette. Az is világossá vált a számunkra, hogy a Fidesz, Jobbikot lejárató szándéka nem érte el a célját, mert az emberek egész egyszerűen nem veszik be a Kovács Béla ellen kreált kémkedési vádakat, hanem értik, érzik, a jobbikos képviselő meghurcolása pusztán csak egy olyan tünete a hazánkban uralkodó dögletes hatású politikai fertőnek, mint a bárányhimlőnek a kiütés.
 
Ezúton szeretnénk megköszönni aktivistáink munkáját is, akik szabadidejüket feláldozva, fáradtságot nem kímélve dolgoztak ügyünk érdekében.
Tudom, mindenki elfáradt, a hol viharos jellegű, hol tikkasztóan meleg idő pedig alaposan kiszívja az emberek erejét, és ott vannak persze a mindennapi élet hol apróbb-cseprőbb, hol pedig tragikusan komoly problémái is, mégis arra szeretnénk megkérni minden aktivistát, szimpatizánst, hogy továbbra se lazítsanak, mert ha lassan is, de közelednek az önkormányzati választások, amelyek ugyanolyan fontosak, mint az országgyűlési választás volt. A tét nem kicsi, mert nem csak közös jövőnkről fogunk ismét dönteni, de szűkebb környezetünk, falunk, városunk, településünk sorsáról is. Nem mindegy, hogy ki/kik nyerik meg az önkormányzati képviselő testületi helyeket, kik kerülnek polgármesterként egy-egy település élére. Az ő személyüktől, munkájuktól, szándékaiktól függ ugyanis, hogy a hely, ahol élünk, fejlődni fog-e, vagy éppen ellenkezőleg; visszafejlődni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha véleményed, kérdésed van, nyugodtan írj nekünk, de az Interneten élő általános szabályzat szerint kérjük, hogy kerüld az obszcén és durva kifejezések használatát.