A Jobbik Magyarországért Mozgalom Törökbálinti Alapszervezete azért hozta létre ezt a blogot, hogy megismertesse a Jobbik társadalom-, szociálpolitikai meggyőződését, hogy hitet adjon a politikából kiábrándult embereknek. Egyfajta mankót, támaszkodót szeretnénk azok számára biztosítani, akik minden reményüket elvesztették, és azt hiszik, hogy ebben az országban Mi már nem érezhetjük jól magunkat. A blog szeretné összehozni a hasonló gondolkodású embereket nemre, korra, vallásra, etnikumra való tekintet nélkül. Ezen kívül a blogon olvasni valót és szabadidős tevékenységeket, programokat,ünnepségeket is hirdetni fogunk. Szép napot és Szebb Jövőt Mindenkinek!

Sándor Áron

Sándor Áron
A Törökbálinti Jobbik Alapszervezetének vezetője

Blogarchívum

2014. április 9., szerda

INFORMÁCIÓ!





Kedves Jobbikos Szavazók és Szimpatizánsok!


A tegnapi napon megkezdődött az aláírásgyűjtés az európai parlamenti, vagyis az EP-választásokra. Ez sokban különbözik az országgyűlési választásoktól. A választópolgárok ajánlást adhatnak a számukra szimpatikus pártoknak, politikai mozgalmaknak. A jelölő szervezeteknek - jelen esetben a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak - húszezer aláírást kell összegyűjtenie, hogy képviselőjelöltjeit indíthassa az EP-választáson. Az állampolgárok a szavazás napján, 2014. május 25-én tehát pártokra adhatják majd le a voksukat. Az összegyűlt szavazatokat azután feldolgozzák, és az EP mandátumokat százalékos arányban kiosszák a pártoknak. A pártok pedig az Országos Választási Bizottságnak előzetesen leadott lista szerint, sorrendben kiosztják jelöltjeiknek. A Jobbik Magyarországért Mozgalom delegáltja, és egyben listavezetője Dr. Morvai Krisztina. (A teljes listát egy későbbi időpontban fogjuk közzétenni.)
Fontos még tudni, hogy hazánknak 21 mandátum áll a rendelkezésére, ez fog megoszlani a jelölő szervezetek között.
A Jobbik Törökbálinti Alapszervezete úgy döntött, hogy az EP-választások alkalmával nem fog standolni Törökbálint területén, viszont mindenkinek, aki szeretné mozgalmunkra adni szavazatát, lehetőséget szeretnénk biztosítani az aláírásra. Ezért arra kérjük Önöket hogy amennyiben szeretnék aláírni a Jobbik Magyarországért Mozgalom ajánlási ívét, azt vagy a Facebook-on, vagy e-mailen keresztül (jobbiktorokbalint@freemail.hu), vagy pedig a helyi alapszervezet vezetőjénél, Erdélyi-Sándor Áronnál (tel.: 06/70 247-5801) jelezze legkésőbb 2014. április 13-ig. Tagjaink, szimpatizánsaink fel fogják keresni otthonában.
Amennyiben egyik elérhetőség sem felel meg Önnek, a www.jobbik.hu oldalon található regisztrációs ív kitöltésével jelezheti, hogy ajánlását nekünk szeretné adni.
Kérünk mindenkit, hogy 2014. május 25-én menjen el szavazni, és adja le voksát a Jobbik Magyarországért Mozgalomra.


A szlogen marad... Az EP választásokon:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha véleményed, kérdésed van, nyugodtan írj nekünk, de az Interneten élő általános szabályzat szerint kérjük, hogy kerüld az obszcén és durva kifejezések használatát.